onsdag 10 juni 2009

Semester

Sitter här i soffan och bara njuter! Har en nystädad och fin lägenhet, en semester att njuta av och ett allmänt underbart liv!

Har varit ute hos mamma idag och putsat alla hennes fönster! Inte så roligt att stå ute i regnet, men det var det värt.... Är skyldig henne lite pengar, men hon är så snäll att jag får jobba av det hemma hos henne:)

Skulle ha varit på en husvisning idag, men efter att vi kollat upp med banken vad alla kostnader skulle hamna på så la vi det projektet åt sidan.... Vi skulle hamna på en månadskostnad på ca 11000..... Behöver ett bättre betalt jobb först tror jag... Men vad skulle det vara??

Fick ett överaskande telefon samtal idag! Har inte hört nått av dig på säkert ett halvår... Så kul att du ringde... Jag trodde jag hade tappat dig.... Men nu har vi pratat om det som hände, och allt var bara ett stort misstag och ett stort missförstånd! Du betyder ju så mkt för mig! Har alltid funnits där om det varit nånting... Vet inte hur många ggr jag har ringt dig mitt i natten med alla möjliga problem och tankar! Du är speciell Johan!

Imorgon blir det lunch med Anna, Lisa och Johanna! Skoj!

Det är så skönt med semester! Jag skiter i att det är trist väder och inget planerat! Jag bara njuter av att vara ledig och inte tänka, inte ha några tider att passa och bara göra det jag känner för!

Nu kommer snart Rickard hem... Ska försöka övertala honom om en middag på akropolis!

1 kommentar:

Annika sa...

Oh, en Pikilia på Akropolis..hur gott vore inte de? =)