fredag 11 april 2008

Smartis!

Haha! Jag tror att jag är världens smartaste person! här har jag bott i snart två månader i tron om att jag har sagt upp mitt internet. men sen dök det upp en räkning och bekräftelse på adressändring... Hrmm... Jag har alltså på nått sätt bara ändrat adressen och inte sagt upp bredbandet, så jag pluggade i allting och provade. Och vist, det funkade på en gång! Så nu har jag berdband ett tag till=) Najjjs! Så då tänkte jag att jag kan uppdatera här lite!


På sista tiden har det väll egentligen inte hänt något spec. Jobbat, umgåtts en massa med Anna och Rickard självklart!


Idag vaknade jag med ett ryck kl 9.40... Shiiit! Skulle ju möta mamma på stan kl 10... Jag skulle vara barnvakt åt lilla Melvin medans mamma och Ola ( Christers bror) var inne på banken och fixade lite grejer... Men jag hann ner i tid iaf! Haha! Lilla Melvin var så söt, bara 6 månader gammal och ett riktigt charmtroll! Han och jag och hans syster Paulina gick till Johanssons och åt lite frukost!


Pratade med Malin igår... Stackarn... Eller inte synd om henne nu! Vilken grej hon var med om... Föda barn helt ensam sådär.. Men vad skönt att allt gick bra! Så glad för dig vännen! Måste komma och hälsa på lilla Linnéa sen nån dag! Stort GRATTIS till er!


Ikväll ska jag iväg och träna med Anna igen! det är så skönt att ha kommit igång med det ordentligt! Och så kul att träna med Anna! Ett smart sätt att umgås på!


Anna-Panna =)

1 kommentar:

Anna sa...

Ja, jag är så imponerad av Malin. Häftigt att föda hemma även om det inte var planerat riktigt så kanske. Ida och jag köpte liten present idag till Linnea. Det finns verkligen supersöta bebiskläder nu. Ha det bra på jobbet i helgen. Själv ska jag slappa.