onsdag 19 november 2008

Onsdag

Hamnade här för att fördriva tiden lite. Så tråkigt att vara själv hemma, men älsklingen kommer nog hem om nån timme.



Hade en skönt tur att jobba idag. Den var bara mellan 7-11. Skönt att komma upp på morgon och göra någotvettigt och endå vara ledig hela dan. Så skulle det vara jämt. Men blir väll ingen fet lön på det viset=)



Var ner till Anna efter jobbet. Gick och lunchade. Blev boffé på kina restaurangen. Har aldrig vart där förut så det var lite roligt att äta nån annanstans än på johanssons! Blev kidnappad efter lunchen... Anna hade så tråkigt på jobbet, så hon tvingade mig att hålla henne sällskap, men sen fick hon en klipping vi kl 16, så då fick jag gå hem=) Inte bra att sitta där och få massa ideér. Nu har vi iaf bokat en tid åt mig nästa vecka... Ska bli av med den här blonda färgen och bli brunett igen! Känner att jag trivs bäst i det.



Jag o Rickard har gjort en ordentlig storstädning här hemma under em/kvällen. Så skönt att rensa undan allt och få ett mysigt hem igen! Fattar inte att vi är så duktiga på att röra till här hemma... Ibland ser det ut som att två trotsiga tonåringar som vägrar städa bor här hemma.... Men nu kan jag äntligen njuta av den nystädade doften här hemma...



I morgon skajag skjutsa syrran till en arbetsintervju... i...Tärnsjö!!! Vad ska jag roa mig med där under tiden? Hoppas det går bra för henne iaf! Men det tor jag nog. Min syrra är ju bara så jäkla bra... Carro makt lixom =)



Ska även hämta upp Rasmus i skolan imorgon em. Ungen har gått och tattuerat sig och slutat använda häftiga kepsar... Han är ju bara 10.... tycker jag iaf. Han påstår att han hunnit fylla 17, men för mig kommer han alltid att vara lilla oskyldiga Rasmus 10 år!



Ska ta md mig min dator till mamma i morrn. Hon fick köpa den av mig. Vi har ju iaf ingen användning av den...



NU, dags för duschen och sen sova!

1 kommentar:

Anna sa...

Hej du! Har en utmaning till dig på min sida.