tisdag 30 september 2008

tisdag


I lördags var det fest! Vi hade förfest hemma hos oss. Lite trångt, men det gick ju bra! Var bara jag, Rickard, Lisa, Per, Anna och Emma till en början. Det var så himla roligt att träffa Lisa igen! Alldeles för länge sen! Alltid lika roligt ihop när vi träffas. Det är som vi aldrig vart ifrån varandra. En äkta kompis med andra ord.
Pusskalas
Och Anna styrde up härlig musik och var jätte fin i sin nya klänning!Per och EmmaLisa!

Efter ett tag kom det massa annat trevligt folk. Syrran och gänget. Fulla och glada gick vi ner till hotellet. Maaassa folk, trångt och hög musik... Nja, det vart ingen höjdar kväll inne på hotellet. EMD spelade ju, men det måste ha varit dimmigt där inne, för de såg alldeles suddiga ut...:P Så jag, Rickard, Per och Lisa gick o käkade istället. Jag hade fått skavsår under fötterna av mina stövlar, så jag fick gå i bara strumpor hem... inte så skönt... Men lite härligt var det att gå utan skor i löv högarna=) Överlag så var det en riktigt trevlig kväll!

Igår var jag till Anna och färgade håret=) Now i´m blonde=) Är verkligen nöjd!


Var hemma hos mamma en stund idag på fm och hjälpte henne att städa.... puh! Att vstorstäda ett hus är jobbigare än jag trodde... Men jag får ju lite extra pengar iaf, så det är det värt! Och tur att morfar finns där, så han kunde laga rutan på bilen... IGEN! Svinkallt igår morse att åka med rutan nervevad.... men nu är den på plats!

Rickard och jag har börjat kolla lite på ny bil... svårt att veta vad manvill ha... Men vi har satt ett max preis på 50.000. så en hyffsad bil borde vi ju kunna få iaf!

Just ja, jag var ner på hemtex och shoppade lite idag! Det blev nytt överkast till sängen och lite smått från eurostore. Så nu har jag gjort om lite i sovrummet! Blev jätte bra, md nya gardiner o grejer!
Jag tycker om lila=)


Nu ska jag hem till syrran en sväng och kolla på idol är det tänkt!

2 kommentarer:

Yvonne sa...

Snyggt Linda! Både ditt hår och sovrummet.

Anna sa...

Jag håller med Yvonne och nu har vi ju sett det på riktigt oxå, håret alltså! Ha det så kul i helgen och vinka lite till oss om du blir filmad! Ta inte på dig några "otäcka" kläder bara....